Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pihatyöt

Pihasuunnitelma, pihaneuvonta, pihanhoito, istutuspalvelu, apua pihatöihin...jos tarvitset näitä palveluita, tutustu alla oleviin palveluihimme ja varaa aika. Suunnitelemme ja toteutamme  sellaisen pihan, terassin tai parvekkeen joka sopii juuri sinulle.

Hinta 44€ / tunti (sis. alv 24%)

Kun tarvitset apua pihan hoidossa, puutarhurimme toteuttavat niin pienet kuin suuremmatkin pihatyöt ripeästi ja ammattitaidolla. Puiden ja pensaiden istutus ja leikkaus, nurmikon hoito, leikkaus ja haravointi, kesäkukkien istutus, kasvimaan perustaminen, valmiin pihasuunnitelman toteutus ja monet muut työt puutarhassa, terasilla tai parvekkeella.

Alle 20km:n etäisyydellä olevissa kohteissa tuntihinta sisältää matkakulut, yli 20km:n päässä olevista kohteissa veloitamme kilometrikorvausta molemminsuuntaisista matkoista 0,60€/km.

Voit hakea pihanhoitopalveluista kotitalousvähennyksen verottajalta. Lue lisää tästä.

Pihaneuvonta

Hinta 90€ / kerta (sis. alv 24%) 60min kohteessa

Pihaneuvonta palvelumme auttaa sinua kun haluat uudistaa pihaasi, haluat henkilökohtaista neuvoa kasvien istuttamisessa,leikkauksessa tai hoidossa. Haluat ideoita mitä tietylle alueelle pihassa tulisi tehdä. Sinulla on idea, mutta et tiedä mistä aloittaa ja mitä tehdä ?

Hinta sisältää suunnittelijamme henkilökohtaista neuvontaa kohteessa 60min. Alle 20km:n etäisyydellä olevissa kohteissa kerta hinta sisältää matkakulut, yli 20km:n päässä olevista kohteissa veloitamme kilometrikorvausta molemminsuuntaisista matkoista 0,60€/km.

Toimitilojen viherkasvit

Viherkasvit tuovat vehreyttä ja viihtyvyyttä kotiisi tai yrityksen toimitiloihin. Viherkasvit myös parantavat huoneilmaa. Oikein valittu kasvi ja ruukku luovat kestävän ja tyylikkään kokonaisuuden. Toteutamme kotien ja yritysten viherkasvi-istutuksia, suunnitelmia ja hoitoja.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin toteutamme tarpeittesi mukaisen ratkaisun.

Pihaneuvonta taloyhtiöille

Hinta 90€ / kerta (sis. alv 24%) 60 min kohteessa

Pihaneuvonta taloyhtiöille auttaa kun tarvitsette taloyhtiössänne apua nykyisten viheralueiden hoitoon tai uudistamiseen. Tapaamisen aikana esim. isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen kanssa suunnittelijamme antaa ideoita ja neuvoja piha-alueiden hoidosta tai mahdollisesta uudistamisesta.

Hinta sisältää suunnittelijamme henkilökohtaista neuvontaa kohteessa 60min. Lisäksi saat digitaalisen nauhoitteen neuvonta keskustelusta, jonka lähetämme sähköpostiisi. Alle 20km:n etäisyydellä olevissa kohteissa kerta hinta sisältää matkakulut, yli 20km:n päässä olevista kohteissa veloitamme kilometrikorvausta molemminsuuntaisista matkoista 0,60€/km.