Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

LOISTOKÄRHÖ Clematis 'Miss Bateman'Hinta:10.90 €

VAIN MYYMÄLÄTUOTE

LOISTOKÄRHÖ Clematis 'Miss Bateman' kukkii suurilla, valkoisilla kukilla aurinkoisella paikalla. Sirokasvuinen köynnös seinustalle, pergolaan ja säleikköön.

  • Aurinkoinen ja runsasravinteinen kasvupaikka.
  • Korkeus 2-3 m
  • Versot leikataan keväällä 50-100 cm korkeudelta pullean ja terveen silmun yläpuolelta.
  • Kukkii saman ja edellisen vuoden versoilla.
  • Myyntikoko: korkeus 60 cm, 2 L ruukku

HUOM !

Tämä tuote on ainoastaan myymälävalikoimassa, eikä sitä voida toimittaa normaalina verkkokauppatilauksena Matkahuollon kuljettamana suuren koon, painon tai kuljetusherkkyyden takia.

KÄRHÖJEN ISTUTTAMINEN:

Kärhöjen istuttamisessa on hyvä olla huolellinen; nämä suurikukkaiset lajikkeet tarvitsevat  kalkitun runsasravinteisen paikan, jossa on tarjolla myös runsaasti valoa ja riittävästi vettä hyvän kukinnan aikaansaamiseksi.

Istuttaessa voidaan noin 60 senttiä syvän ja leveän istutuskuopan pohjalle laittaa kourallinen pitkävaikutteista lannoitetta. Täytteeksi tulee peruskalkittua ja -lannoitettua peltomultaa tai muuta kasvualusta-seosta. Taimi istutetaan niin syvään, että juuripaakun pinta tulee Etelä-Suomessa vähintään 10 cm, mieluummin 15–20 cm maanpinnan alle. Näin alimmat silmuparit jäävät kosteaan multaan ja kasvavat uusiksi versoiksi. Pintaan varsien ympärille laitetaan hiekkaa ehkäisemään lakastumistautia.

Vaikka kärhö tarvitsee aurinkoa kukkimiseen, sen juuriston pitämiseksi viileänä kannattaa kärhöjen eteen istuttaa kesäkukkia, perennoja tai pieniä pensaita.

Monet näistä suurikukkaisista kärhöistä ovat erittäin kauniita myös ruukkuistuksissa kesäkukkien kanssa.

Kärhöjen istuttaminen, katso video tästä

Tuote: 201601152