Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KASVIHUONEKURKKU 'Balder'

Hinta:4.50 €

MYYMÄLÄTUOTE. 

Kasvihuonekurkku 'Balder' sopii viljelyyn myös kausikasvihuoneisiin kun kevät hallat on ohitettu. Nopeakasvuisempi kuin edeltäjänsä Farbio.

  • runsassatoinen
  • hyvä härmänkesto
  • myyntikoko 12 cm ruukku , vähintään 1 kasvulehti

Kasvihuonekurkun viljely:

KURKKU ON HYVIN KYLMÄN ARKA, VIOITUSTA SYNTYY JO ALHAISESSA LÄMPÖTILASSA VAIKKEI OLISI EDES HALLAA! MYÖS KYLMÄLLÄ VEDELLÄ KASTELUA TULEE VÄLTTÄÄ!

Kasvihuonekurkun kasvualustan tulee olla ehdottoman puhdas kurkun erityisen herkän juuriston vuoksi. Kasvualusta vaihdetaan vuosittain. Kasvualustaksi sopii valmiiksi lannoitettu ja kalkittu puutarhaturve tai kasvusäkki. Kurkkujen istutusväli on 50 cm.

Kurkun taimia kastellaan runsaasti ennen ja jälkeen istutuksen. Taimet tuetaan istutuksen yhteydessä naruilla tai tukikepeillä.

Kasvihuonekurkku tarvitsee kasvaakseen paljon lämpöä,valoa, vettä ja ravinteita. Ihanteellinen kasvihuoneen lämpötila on 23-24’C.

Kasvihuonekurkkua lannoitetaan kastelulannoitteella säännöllisesti.

Taimen latva katkaistaan kahden metrin mittaisina. Kasvihuonekurkkuun jätetään 2-3 latvomisen jälkeen kasvavaa sivuversoa.

Kasvukauden edetessä alimmat sivuversot ja lehdet poistetaan puolen metrin matkalta maanpinnasta. Näin varmistetaan ilmankierto kasvustossa.

Kasvihuonekurkkua lannoitetaan kastelulannoitteella säännöllisesti.

Kasvihuonekurkun satoa voidaan korjata heinäkuusta alkaen. Nuoret hedelmät ovat parhaan makuisia.

Tuote: 20180302001