Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

VIINIKÖYNNÖS 'Swensons Red' Vitis

Hinta:19.90 €

Myymälävalikoimassa.

Viiniköynnös Vitis 'Swensons Red' on erittäin hyvä lajike makean viinin valmistukseen. Sen suuret, punaiset ja makeat rypäleet kypsyvät syyskuussa. Maussa on aavistus mansikkaa ja vadelmaa. 

  • Viihtyy: kasvihuone 
  • Myyntikoko: 2L
  • viljelymaa:PL

Viiniköynnöksen istutus kasvihuoneeseen:

Kaiva noin 50x50x60cm istutuskuoppa. Poista taimen ruukku ja istuta taimi havu-rodomultaa käyttäen niin että mullan pinta tulee n. 5 cm  ylemmäs mitä se on ollut viljelyruukussa. Istutuksen jälkeen taimelle annetaan kuivana kautena suunnilleen 20 litraa vettä kerran viikossa, kunnes köynnös on juurtunut ja kasvaa kunnolla. Kasvualustan täytyy kastua koko juuriston syvyydeltä.Taimiväli n. 100 cm.

Viiniköynnöksen leikkaus:

Taimesta voi kasvattaa yksi- tai useampirunkoisen. Ensimmäisinä vuosina leikkauksilla pyritään vahvistamaan taimen juuristoa ja päärunkoja. Koska viiniköynnökset kasvavat hyvin rehevästi, niitä joutuu harventamaan, jotta rypäleet saavat riittävästi valoa kypsyäkseen. Voimakkaat hoitoleikkaukset tehdään myöhään syksyllä lehtien varistua. Puutumattomia uusia versoja voidaan typistää koko kesän ajan, jotta tertut kehittyvät suuremmiksi.

Tuote: 3005006