Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

EMMA BIOHIILI EM-rikastettu 3 L RoProStreu

Hinta:12.90 €

Myymälävalikoimassa.

Biohiili EM-rikastettu on valmiiksi ladattu biohiili eli heti käyttövalmis. Se pidättää vettä ja ravinteita, sitoo maaperästä haitallisia aineita, ja lisää mikrobien toimintaa. Sen maan rakennetta, mikrobieliöstöä rikastuttava vaikutus on erittäin pitkä. Erinomainen lisä bokashi-keittiökompostoriin, multatehtaaseen, kompostiin ja kasvualustaan.

Biohiilen käyttö:

  • Lisää kourallinen (2-4rkl) bokashi-keittiökompostoriin aina uuden biojätekerroksen jälkeen tehostamaan fermentoitumista, poistamaan hajuja, kuivattamaan biojätemassaa ja yksinkertaisesti tekemään ravinteikkaampaa, ravinteita ja kosteutta paremmin pidättävää multaa. Voit lisätä kourallisen tai useamman , varsinkin jos massa on vähän liian kosteaa. Voit käyttää yhdessä bokashirouheen kera.
  • Multatehtaassa RoProStreu on erinomainen. Se sitoo hajuja, tasapainottaa kosteutta ja aktivoi multatehtaan mikrobielämää. (1-2 L/ 30 litran multatehdas)
  • Lisää ulkokompostoriin tai kasvualustaan. Biohiili on erinomainen mikrobihotelli ja sitoo itseensä ravinteiden ja kosteuden lisäksi ilmasta hiilidioksidia ja maasta epäpuhtauksia. Kasvualustaan lisättäessä 5-10 L/m2, muistathan kastella hyvin.

Tuote: 20210119021