Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Peruna Jazzy 3 kg

Hinta:10.95 €

Alkaen viikko 16

JAZZY, KAUNIS JA HERKULLINEN PERUNA!

Kiinteä/Yleisperuna

Jazzy luokitellaan aikaisiin ja keskimyöhäisiin lajikkeisiin.  Jazzyn rakenne on hienojakoinen ja maku fantastinen. Jazzylle riittää pelkkä pesu, perunaa ei tarvitse lainkaan kuoria. Tarvittaessa isoimmat perunat voi pilkkoa kahdesta neljään palaan. Jazzy kypsyy nopeasti ja on valmis tarjottavaksi 10-12 minuutin keittoajan jälkeen. Sopii hyvin lisäkeperunaksi, sekä salaatteihin.

Viljelyominaisuudet:

Jazzy on erittäin runsasmukulainen, jossa on erittäin suuri satopotentiaali. Mukulat ovat pienehköjä ja eivät vioitu herkästi. Helppo viljellä ja hyvä taudinkestävyys. Lyhyt itämislepo. Minimi istutusetäisyys 30cm.

Pakkaus 3 kg

Tuotantomaa FI

Perunan kasvatus:

Laita perunat itämään huhti-toukokuussa. Idätyspaikan tulee olla lämmin ja valoisa. Valo tekee iduista vahvat.

Jos viljelet perunaa maassa tai lavakauluksessa, niin avaa perunavaot lämpenemään noin kaksi viikkoa ennen istutusta. Istuta idätetyt perunat lämmenneeseen maahan noin 25-30 cm välein ja noin 15 cm:n syvyyteen, jonka jälkeen lapioi perunavaot umpeen. Multaa perunat kerran tai kaksi kertaa kertaa kesässä. Multauksessa perunan varret peitetään mullallalla. Juuri multauksen ansiosta perunat kasvavat avomaalla kauniissa, syvissä ja kuohkeissa harjuissa. Kastelu lisää satoa.

Tuote: 390073